info-12

باسکول فلزی چیست؟ از فلز در انواع باسکول‌ها استفاده می‌شود اما چنانچه مواد تشکیل دهنده باسکول به طور کامل از فلز باشد باسکول فلزی نامیده می‌شود. باسکول فلزی با توجه به تناژ و ظرفیت آن مصارف و کاربردهای متعددی دارد. بدیهی است که قیمت باسکول فلزی نیز با توجه به مواد اولیه و کاربرد آن‌ها تعیین می‌شود.

در این مقاله ضمن توضیحات مختصری در باب تعریف باسکول فلزی، به بیان ویژگی‌های باسکول فلزی و کاربرد آن‌ها پرداخته می‌شود. همچنین درمورد تناژ و قیمت باسکول فلزی و نکات مهمی که در زمان خرید باسکول فلزی بایستی رعایت شود، توضیحات لازم ارائه خواهد شد. با ما همراه باشید.

banner-15

Our amazing team is always hard at work

تعریف باسکول فلزی

برکسی پوشیده نیست که فلزات در صنعت نقش قابل توجهی داشته و دارند. از فلزها در کارخانجات ساخت باسکول جهت تهیه باسکول تمام فلز و یا باسکول ترکیبی فلز- بتن استفاده می‌شود. در واقع باسکول به وسیله‌ای گفته می‌شود که جهت وزن کردن جسم‌های سنگین مورد استفاده قرار می‌گیرد. در گذشته اندازه‌گیری باسکول‌ها به صورت مکانیکی بود اما با رشد تکنولوژی در باسکول‌های امروزی، حسگرهای الکترونیکی یا همان لودسل قرار گرفته است که وظیفه اندازه‌گیری را بر عهده دارد. به عبارت دیگر باسکول‌های جدید مجهز به سیستم‌های کامپیوتری هستند که اطلاعاتی که از حسگرها داده می‌شود را به کمیت وزن تبدیل می‌کنند.

باسکول فلزی، به باسکولی گفته می‌شود که تمام اجزای تشکیل دهنده آن همچون قطعات، تیرهای فرعی، شاسی و پلتفرم‌ها همگی از جنس فلز باشند. در هنگام ساخت و تهیه باسکول‌های فلزی با توجه به این که جهت چه کاری ساخته می‌شوند و چه کاربردی خواهند داشت، از آلیاژهای متعددی استفاده می‌شود.

ویژگی‌های باسکول فلزی

اجزای اصلی تشکیل‌دهنده باسکول فلزی عبارتند از: لودسل، تیرآهن، نمایشگر وزن و همینطور جانکشن باکس. وجود عناصر تشکیل دهنده باسکول فلزی در عملکرد و کارایی این محصول بسیار تاثیر داشته است. از ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد باسکول فلزی عبارتند از:

  • استحکام و مقاومت بالا

در واقع باسکول فلزی به جهت به کار رفتن عناصری که نام برده شد و مخصوصا وجود فلز در ساخت آن، دارای استحکام بالا در هنگام مواجه با شرایط سخت است.

  • سهولت در نصب

از دیگر ویژگی‌های باسکول فلزی سهولت در نصب سریع و آسان این محصول است. این محصول به گونه‌ای ساخته شده است که بدون کمترین زحمتی قابلیت نصب را دارد.

  • قابلیت جابه‌جایی

از ویژگی‌های برتر باسکول‌ فلزی قابلیت جابه‌جایی این محصولات است که استفاده از آن‌ها را آسان‌تر می‌کند.

  • توان مقاومتی بالا در برابر بارهای دینامیکی و استاتیکی

از آنجایی که ذات جنس فلز استحکام است در مواقعی که نیاز به مقاومت بالاتری احساس می‌شود مورد استفاده قرار می‌گیرد. فلز استفاده شده در این باسکول‌ها توان مقاومتی بسیار بالایی در برابر بارهای دینامیکی و استاتیکی وجود دارد.

  • پایین بودن هزینه حمل

پایین بودن هزینه حمل را نیز از دیگر ویژگی‌های مثبت استفاده از باسکول‌های فلزی می‌توان محسوب کرد.

  • عملکرد مناسب در آب و هوای خشک

باسکول‌های فلزی تقریبا در هر آب و هوایی قابلیت استفاده را دارند. اما به جهت وجود فلز در آب و هوای خشک عملکرد بسیار بهتری از خود نشان می‌دهند. البته جهت استفاده در محیط‌های مرطوب نیز تدابیری اندیشیده شده است که از زنگ زدن باسکول پیشگیری می‌شود.

  • نثاژ باسکول فلزی

تناژ باسکول فلزی نیز از جمله مواردی است که در قیمت باسکول فلزی نقش دارد. از طرفی دیگر باسکول فلزی در تناژهای متعددی وجود دارد. البته معمولا باسکول‌های فلزی بین 8 تن تا 200 تن هستند و همینطور ابعاد آن‌ها نیز می‌تواند از 2/2*4 متر و تا 3*16  متر باشد.

لازم به ذکر است که اندازه و ظرفیت باسکول فلزی و همچنین ابعاد کفی در دستگاه‌های توزین صنعتی متفاوت هستند و بسته به نیاز و نوع کاربردی که مورد نظر خریداران است تهیه و عرضه می‌شوند.

کاربرد انواع باسکول

هر کدام از تناژ باسکول‌ها، کاربرد مخصوص به خود را دارند. در ادامه بیان می‌شود که کاربرد هر تناژ به چه صورت است.

1) از باسکول 8 تن و باسکول 10 تن، برای استفاده در وانت و نیسان با چهار عدد لودسل پنج تن استفاده می‌شود.

2) از باسکول 10 تن نیز  در نیسان  وانت با 4 عدد لودسل 10 تنی استفاده می‌شود.

3) باسکول 20 تنی نیز جهت استفاده در خاور به همراه چهار عدد لودسل ده تنی است.

4) همینطور باسکول 30 تنی نیز برای کامیون‌های تک به همراه چهار عدد لودسل 30 تنی مناسب است.

5) باسکول‌های 40 و 50 تنی نیز مخصوص کامیون‌های جفت به همراه چهار عدد لودسل 30 و یا 40 تنی هستند.

6) از باسکول 60 تنی نیز برای تریلرها به همراه شش یا هشت عدد لودسل 30 تنی یا 40 تنی استفاده می‌شود.

7) در نهایت باسکول‌های 80 تن به بالا نیز مخصوص تریلی‌های ارابه‌دار به همراه 8 عدد لودسل هستند.

قیمت باسکول فلزی

همانطور که از نام باسکول فلزی مشخص است، اجزای سازنده این نوع باسکول از ورق‌ها و صفحات فلزی است. فلذا با توجه به بالا بودن قیمت فلز، قیمت باسکول فلزی بسیار بالاتر از انواع دیگر باسکول همچون باسکول بتنی است.

البته قیمت باسکول فلزی نیز با توجه به تعداد و نوع لودسل‌هایی که در آن به کار برده شده است و همینطور نوع آلیاژ فلز، ابعاد، برند محصول، هزینه‌های سربار و همینطور ثناژ باسکول فلزی متفاوت است. همینطور قیمت باسکول‌فلزی تمام فلز با باسکول کفی صنعت یکسان نیست. از این رو امکان مشخص کردن قیمتی ثابت برای باسکول فلزی وجود ندارد و لازم است موارد گفته شده بررسی شود تا برآورد قیمت دقیقی صورت گیرد.

نکات مهم در هنگام خرید باسکول فلزی

در توضیحات ویژگی‌های باسکول فلزی، مواردی بیان شد که لازم است در هنگام سفارش و یا خرید باسکول فلزی به آن‌ها توجه شود. همچنین از نکات دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، اطمینان از دارا بودن رنگ صنعتی مقاوم باسکول فلزی و برش و جوش‌های مناسب با دستگاه‌های مدرن و از همه مهم‌تر این است که  در ساخت آن از نرم افزارهای مدل‌سازی استاندارد استفاده شده باشد.

سخن پایانی

باسکول فلزی توضیح داده شد و گفتیم که به جهت جنس این باسکول‌ها عنوان باسکول فلزی بر این محصولات گذاشته شده است. همچنین ویژگی‌های مثبت باسکول فلزی توضیح داده شد و همانطور که گفتیم باسکول فلزی با توجه به تناژ و ظرفیت آن‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. نکته مهمی که توضیح آن گذشت در مورد علت متغیر بودن قیمت باسکول فلزی بود که بیان شد عوامل متعددی در تغییر قیمت باسکول‌های فلزی نقش دارند.

بدیهی است که با دارا بودن اطلاعات کافی در باب باسکول فلزی، قطعا امکان خریدی مطمئن‌تر وجود خواهد داشت.

Receive the latest news in your email
لورم ایپسوم متن ساختگی
لورم ایپسوم متن ساختگی