باسکول فلزی چیست و چه کاربردهایی دارد؟
باسکول فلزی چیست؟ از فلز در انواع باسکولها استفاده میشود اما چنانچه مواد تشکیل دهنده باسکول به طور کامل از فلز باشد باسکول فلزی نامیده میشود. باسکول فلزی با توجه به تناژ و ظرفیت آن مصارف و کاربردهای متعددی دارد. بدیهی است که قیمت باسکول فلزی نیز با توجه به مواد اولیه و کاربرد آنها تعیین میشود.
در این مقاله ضمن توضیحات مختصری در باب تعریف باسکول فلزی، به بیان ویژگیهای باسکول فلزی و کاربرد آنها پرداخته میشود. همچنین درمورد تناژ و قیمت باسکول فلزی و نکات مهمی که در زمان خرید باسکول فلزی بایستی رعایت شود، توضیحات لازم ارائه خواهد شد. با ما همراه باشید.
تعریف باسکول فلزی
برکسی پوشیده نیست که فلزات در صنعت نقش قابل توجهی داشته و دارند. از فلزها در کارخانجات ساخت باسکول جهت تهیه باسکول تمام فلز و یا باسکول ترکیبی فلز- بتن استفاده میشود. در واقع باسکول به وسیلهای گفته میشود که جهت وزن کردن جسمهای سنگین مورد استفاده قرار میگیرد. در گذشته اندازهگیری باسکولها به صورت مکانیکی بود اما با رشد تکنولوژی در باسکولهای امروزی، حسگرهای الکترونیکی یا همان لودسل قرار گرفته است که وظیفه اندازهگیری را بر عهده دارد. به عبارت دیگر باسکولهای جدید مجهز به سیستمهای کامپیوتری هستند که اطلاعاتی که از حسگرها داده میشود را به کمیت وزن تبدیل میکنند.
باسکول فلزی، به باسکولی گفته میشود که تمام اجزای تشکیل دهنده آن همچون قطعات، تیرهای فرعی، شاسی و پلتفرمها همگی از جنس فلز باشند. در هنگام ساخت و تهیه باسکولهای فلزی با توجه به این که جهت چه کاری ساخته میشوند و چه کاربردی خواهند داشت، از آلیاژهای متعددی استفاده میشود.
به عنوان مثال، آلیاژی که برای باسکولهایی که قرار است در محیطهای مرطوب قرار بگیرند استفاده میشود، آلومینیوم یا استیل با گریدی مناسب است. چرا که باید از آلیاژی در این محیطها استفاده شود که ضد زنگ باشد و زنگ نزند. چرا که زنگ زدن فلز سبب پوسیدگی آن و در نهایت غیر قابل استفاده شدن آن میشود.
البته نوع دیگر باسکولها که ترکیبی از فلز- بتن است، جهت مصارف دیگری مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین ناگفته نماند که قیمت باسکول فلزی به جهت استفاده از فلز بیشتر، قیمت بالاتری از باسکول فلز –بتن دارد.